top of page

Styrelsen 2021

Lisa Rohdén

Ordförande

svemusstyrelse(a)outlook.com

Lisa Rohdén heter jag och bor i Karlskoga. Jag har varit årlig medlem i föreningen sedan 2014. 2009 skaffade jag mina allra första möss, två honor som jag köpte i en djuraffär. Därefter upptäckte jag uppfödare och föreningen, jag var medlem 2010 men hade sedan ett litet uppehåll på grund av gymnasie och internatboende. Men därefter är jag helt fast i ”mus-träsket”! Förutom mössen finns här hemma min hund Hugo, en busig katt vid namn Truls, några kaniner och guldhamstrar.

Maya Andersson

Kassör, Sakpost: Medlemsansvarig & lageransvarig

maya(a)bergvin.com

Jag heter Maya Andersson och sitter sedan många år tillbaka som kassör i Svemus.

Jag har alltid varit tokig i djur. Som barn bodde jag på landet och vi hade hästar, hund, katter och höns. När jag flyttade hemfrån skaffade jag reptiler. 2009 skaffade en vän ett gäng engelsktypade satin korthår. Jag hade kikat på möss i djuraffärer innan men nu vart jag sugen på att skaffa egna. Sagt och gjort, jag skaffade 3 möss, fick höra talas om Svemus. Hörde att det skulle vara en träff i Ljusne så jag satte mig på buss från Umeå ner. Träffade trevliga människor och blev fast! 2010 tog jag min första kull och 2012 blev jag registrerad uppfödare.
Utöver mössen har jag nu "endast" hund, tenrec, ödlor, grodor och fiskar.

Jessica Sjöberg

Sekreterare

jessicasjoberg_89(a)hotmail.com

Jag heter Jessica Sjöberg, är 30 år och bor i Boxholm med min man Tommy, våra två döttrar och hans två söner.
I början av 2018 blev jag medlem i SVEMUS i samband med att vi skaffade vår första mus, SE-Svartlings Hokkaido. En underbar rödsatin grabb. Det var ena bonussonen som hade tjatat ett tag om att skaffa en mus. Efter att ha skaffat "Putte", som blev hans vardagsnamn så var det jag som blev helt såld på det här med möss och det fick snart flytta hit fler möss. Jag fastnade snabbt för utställningar då jag tidigare varit en väldigt flitig kattutställare. I februari 2020 föddes vår första muskull. Här hemma finns det förutom mössen även 9 katter och 2 kaniner.

Elin Mattsson

Ledamot

elin(a)nattfrostens.se

Jennifer Carlsson

Ledamot, Sakpost: Webmaster

mintoirodesign(a)gmail.com

Benny Andersson

Revisor

Gerodean Elleby

Sakpost: Registrator

gerodean2000(a)yahoo.com

Jessica Leiding

Sakpost: Titelregistrator

jessica.klemetsson(a)gmail.com

Elin Mattsson

Sakpost: ​Uppfödarregistrator

elin(a)nattfrostens.se

bottom of page